De Bond Repair producten zijn zeer geschikt voor droog tot zeer droog, gekruld, gevoelig en geblondeerd haar. Deze producten herstructureren, hydrateren en voeden tot diep in het haar en zorgen voor versterking van de zwavelbruggen.

pH 4.5 - 5.5

De Volume producten geven fijn haar body, volume en hydratatie zonder het haar hierdoor te verzwaren. Zelfs geschikt voor het meest delicate en fijne haar.

pH 4.5 - 5.5

De Color Care producten zijn uitermate geschikt voor gekleurd haar en beschermen de glans en de intensiteit van de kleuring. De Color Care producten zorgen voor langdurig optimaal kleurbehoud en hydratatie van het behandelde haar.

pH 3.5 - 4.5

De Clarifying producten zijn geschikt voor alle haartypes. Milde producten met een diep reinigend en verzorgend effect. Verwijderd onzuiverheden als smog en zware metalen uit het haar dankzei de chelerende en ontgiftende eigenschappen die zowel de shampoo als de conditioner en het masker allen bevatten.

pH 4.5 - 5.5

De iSMOOTH-lijn, dankzij Seridefrizz® Intense, lijnt het haar opnieuw uit en herstelt het, waardoor het een "schildeffect" krijgt, kroezen vermindert en de haarvezel beschermt. Het bevat een uniek nanodeeltjesysteem dat het haar integreert en een innovatief waterafstotend elastisch filmsysteem creëert.

Deze film kristalliseert onder thermische werking op het haaroppervlak (thermische kristallisatie).

Dankzij de iSMOOTH-technologie wordt het haar glad, zacht en gehydrateerd.

iAM4U

iAM4u is een nieuwe hoogwaardige lijn met verzorgende producten uit Italië.

De natuur bevat op zichzelf elk heilzaam ingrediënt voor de gezondheid en balans van de mens, uit dit concept komt de iAM4u-lijn, die inspiratie wordt geput uit natuurlijke omgevingen, om er kostbare ingrediënten uit te halen en aan elke behoefte van de verschillende soorten haar te voldoen. De zuiverende kracht van het vuur dat de vulkanische omgeving creëert, de regenererende kracht van de zee, de duizend kleuren van het bos en de lichtheid die de lucht kenmerkt, inspireren de vier families van de lijn.

​Een natuurlijk concept vol kostbare ingrediënten om vele soorten haar te herstellen en te behandelen.

Wilt u deze hoogwaardige lijn ook in uw salon neem dan contact op via E-mail of per telefoon / What's App.

My Beauty Trade is Exclusief Importeur en verdeler in Nederland voor iAM4u...

E-mail: info@mybeautytrade.nl

Mobiel: +31 6 31 777 831